Fashionabla kvinnors kläder grossist,2019 klänningar och skor,Brand kvinnors kläder export
 
Kundkorg : SEK0.00 (0 Item)
Hem / Köpinformation

Köpinformation

Din integritet är vår viktigaste och vi är förpliktade att inte avslöja din personliga information till externa företag för marknadsföring, såvida vi inte gör det med ditt samtycke.

När du köper från vår webbplats samlar vi in ​​några av dina uppgifter (till exempel information, namn, e-postadress, faktureringsadress).

All denna information lagras på en säker server. Alla tillämpliga uppgifter om skydd av personuppgifter och konsumentskydd hos efterbehandlaren är fullständiga och din personliga information är fullständigt konfidentiell.

Vi samlar inte in eller lagrar din personliga information om du inte ger oss uttryckligt medgivande att göra det. Genom beställning godkänner du att använda denna personliga information.

Håll alltid eller hantera all personlig information som är aktuell och har förstörts så snart som möjligt eftersom det inte går att samla in eller hantera orsaken. Om vi ​​inte har ditt samtycke kommer de inte att vidarebefordras personliga uppgifter, förutom den du köpte från oss, för att erhålla leverans av varor till din möjlighet att tillhandahålla tredje part och måste behandlas som ett kreditkort eller betala för att betala för bankkort.

Din integritet och ditt förtroende kommer alltid att respekteras.

Vilken information samlar du in och hur använder du den?

När du behöver oss för att samla namn, detaljerade adress, e-postadress och telefonnummer och betala för blanketten du avser att begära. Denna information tillåter oss att bearbeta dina citat, köpa varor och förse dig med dessa produkter. Vi använder din e-postadress för att skicka statusmeddelanden av ordern. Vi kontaktar dig via e-post eller telefon om du har några frågor angående leverans av varorna.

Denna information kan lämnas till en tredje parts tjänsteleverantör för att behandla ditt erbjudande för att köpa varor.

Vi kan använda din e-postadress för att tillhandahålla produkter, tjänster, kampanjer och specialerbjudanden som är acceptabla.

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev utan att beställa, ange din e-postadress, vi kommer att fråga en tredje part för att ge dig möjlighet att köpa från oss via e-post. När din e-postadress inte används för andra ändamål accepteras inte samlingen eller tredjepartsfilen upphör att gälla.

Back

© 2021 www.cuedspeech50.org. Fashionabla kvinnors kläder grossist, 2019 klänningar och skor, Brand kvinnors kläder export
Contact Us , privacy